Aleksander sin side Joakim sin side Martin sin side Markus sin side Erik sin side Kris Cato sin side Kjetil sin side Nils Jakob sin side Bjørn Jostein sin side Olaf sin side
Aleksander
Berntsen
Joakim Bøhn Martin Helseth Markus
Daae-Qvale
Holmemo
Erik Solbakken Kris Cato Tohn Kjetil Borch Nils Jakob Hoff Bjørn Jostein
Singstad
Olaf Tufte
  Siste nytt   Sponsorer   Terminliste   Gul Trøye   Om Team Tufte  

Kris Cato sin side

Kris Cato Tohn

Bilde
[8.12.2013]

Aviz

Nå går samlingen her i Aviz, Portugal mot slutten. Etter et veldig bra opphold!!

Dette er mitt første innlegg her på siden min, å med det vil jeg starte det hele med si at jeg er veldig glad over å å ha blitt en del av Team Tufte. Det er gjort at det kanskje er blitt en mindre bekymring i hverdagen, og at det er kanskje blitt litt lettere å kunne satse fult på roingen i årene fremover.


Nå går samlingen her i Aviz mot slutten, det er litt trist med tanke på at det er vært helt perfekt vær for god roing. Solen har skint hver dag og det er nesten ikke blåst, noe som gir utrolig gode forhold på sjøen. Det enseste jeg har hørt noen av de andre i gruppen har kommentert er at det er litt kaldt om morgenen. Trodde du var håndverker jeg Kristoffer? 


I morgen blir siste dagen med roing før vi legger båtene på hengeren igjen og vender nesene hjem til Norge igjen, heldigvis er det ikke alt for lenge til vi skal tilbake igjen!
For min del er samlingen blitt en virkelig opptur, med å begynne helt på bunnen til å gå ganske langt i riktig retning. 
Det hele begynte med en kropp som ikke ville spille helt med på notene, noe som i seg selv er ganske problematisk. Og roingen, kan man vel heller ikke være så alt for opptimisitisk over, den startet rett og slett ganske dårlig.. Enedlig i båt nå skal jeg f... vise hva jeg er god for, men nei da uansett hvor mye kraft jeg la i årene gikk det ikke fremover!! Og jeg følte meg som en liten junior C der jeg satt på vannet og bare køddet med kroppsposisjoner og kraftbruk. 
Men så endelig kom Daniel ned, og fikset opp alt som var vondt i kroppen og alt så mye lysere ut!! Nå var det bare å få den teknikken inn igjen i opplegget, hvor vansklig kan det være jeg har jo gjort det før??
Etter å ha surret lenge på intervaller og langkjøring, å rukket å bli mer og mer sur på meg selv over dårlig roing..
Gikk det en faen i meg, nå får du skjerpe deg! Å skjerpe meg det gjorde jeg neste økt gikk som en drøm og jeg fatter ikke hvorfor jeg ikke har gjort det slik hele tiden! Alt gikk jo mye lettere!! Og nå er øktene godt og det går bare lettere og bedre for hver økt som er vært, så er utrolig glad over at Johan har sagt at jeg skal sitte i singelen de siste øktene her før vi drar hjem!!
Så ser frem til morgen dagen, og få lagt ned mest mulig bra teknisk roing før vi drar hjem til Norge.

Det skal bli veldig godt å komme hjem igjen også, håper den snøen som er falt kommer til å bli liggende en stund slik at det går ann å få samlet noen kilometer på ski i jula. Men etter hva værmeldingen sier ser det dårlig ut..
Men er bare å krysse fingrene, å håpe at det holder seg!

 

Nike Air Flyknit Max 2014 Olcsó Nike Roshe Run Nike Air Max 2017 Pas Cher MBT WALKING BOOT SALE Shop Prada Bags Air Jordan 1 Retro (Gs) Fekete Cipő ADIDAS YEEZY 350 PRIX Nike Air Max 2017 Id Zapatos Curry 2 Supra Bleeker Venta Stephen Curry Shoes Red Bottom Heels Cheap Nike Flyknit Air Max iD Nike Blazer Mid Vintage Schuhe Ugg i Do Boots Nike SB Janoski Air Max Suede Nike Air Max 2016 Schuhe CANADA GOOSE SOLDES Nike Air Max Flyknit Méret Kyrie Irving 2 schuhe biLLig adidas originaLs stan smith Nike Air Max 2016 Herren Adidas NMD Runner Adidas Yeezy Boost 350 Kaufen Air Max Tn Pas Cher Nike Air Max 2016 chaussures Adidas Superstar Schuhe TIMBERLAND SCHUHE FÜR DAMEN JORDAN 13 SCHUHE AIR MAX TAILWIND