Siste nytt   Sponsorer   Terminliste   Om Team Tufte  

Bilde
[16.12.2008]

Concept 2

Verdens beste romaskin:: Concept 2 ble introdusert i 1976 av ingeni√łrene og roerne Pete og Dick Dreissigacker. Selskapet begynte med produksjon av √•rer, og disse regnes fortsatt som en standard innen idretten. Dreissigackers lidenskap for roing og produkter i s√¶rklasse, f√łrte i 1981 til utviklingen av den f√łrste Concept 2 Indoor Rower.


Anerkjent verden over
Romaskinen ble anerkjent av roere i hele verden og etablerte seg snart som det mest brukte test- og treningsapparatet for nesten alle olympiske roerteam. Maskinen appellerte også til folk som aldri hadde rodd på vannet.

Årelang erfaring
Siden starten i 1981 har Concept 2 Indoor Rower vært en sentral del av treningen for roere verden over. Romaskinen brukes også i en rekke andre idretter, blant annet seiling, padling og langrenn, som supplerende og alternativ trening.

Kopierer robevegelsen for utmerket styrke- og kondisjonstrening
Den unike utformingen på maskinene fra Concept 2 gir alle en robevegelse som er tilnærmet lik den på vannet, og en helsemessig trygg og effektiv trening for hele kroppen. Uten vektbelastning på leddene så trener man alle de store muskelgruppene i ben og rygg, i tillegg til hjerte, lunger og kretsløp. I motsetning til mange andre treningsapparater egner den seg godt for hjemmebruk og brukes av millioner av mennesker hver uke.

Kundestøtte i fokus
Vi setter kundestøtte i høysetet, uansett om det er snakk om teknisk assistanse, motivasjon for å trene eller relatert treningsutstyr --- kort og godt: Vi er her for deg! Vi tilbyr også gratis loggbok online og online konkurranser.

Nå tilbyr vi for første gang to maskiner: Concept 2 Indoor Rower Model D og nye Concept 2 Indoor Rower Model E. Les mer om maskinene ved å følgene linkene i menyen til høyre.


www.concept2.no

Våre sponsorer

Vi har vært så heldige å få med oss mange flotte samarbeidspartnere til Team Tufte prosjektet frem mot 2020. Finn ut litt mer om hva de driver med og hva de eventuelt har å tilby til deg eller ditt firma.

Concept 2

Verdens beste romaskin:: Concept 2 ble introdusert i 1976 av ingeni√łrene og roerne Pete og Dick Dreissigacker. Selskapet begynte med produksjon av √•rer, og disse regnes fortsatt som en standard innen idretten. Dreissigackers lidenskap for roing og produkt
Les Mer [16.12.2008]

Breifonn

Breifonn AS er et investeringsselkap eid av familien Bergesen. Havfonn AS ble etablert i 2003 etter salget av rederiet Bergesen dy ASA etter å ha vært i familiens eie i tre generasjoner.
Selskapets overordnede målsetting er å forvalte verdiene på en sli
Les Mer [31.3.2009]

Sj√łmilit√¶re Samfund

Tradisjonsrikt hotell med stil og eleganse.
Velkommen til det Sj√łmilit√¶re Samfund. Hotellet har en fantastisk beliggenhet p√• Karljohansvern omgitt av skj√łnn natur p√• alle kanter.
Dette er Hortens mest spesielle hotell med en unik kombinasjon av stil, e
www.smshotell.no